Categorie archief: 2017

GELDROP | International Tai Chi Workshop + Medical Program

The International Association of Tai Chi and Lok Hup Academies
present International TaiChi Workshop led by international instructor Michael Ross

On October 14, 15, 16, 17 and 18  2017 in Geldrop, The Netherlands

With a special program on Monday oct. 16 including the workshop
‚ÄúAnatomy of the movements and body positioning‚Ä̬†led by a medical doctor

For more information and registration click here

WEERT | Demonstratie en introductie

UPDATE : ivm de kermis is de datum 1 week vooruit geschoven !


Op ZONDAG 1 OKTOBER 2017
 wordt er in gymzaal Molenveld, Regulierenstraat 3 in Weert een introductie les gehouden, om u kennis te laten maken met Tai Chi, een Chinese bewegingskunst. Zaal open om 09:45, aanvang 10:00uur

Deze bewegingskunst kan door iedereen beoefend kan worden, ongeacht leeftijd, medische achtergrond. In onze klassen komt u mensen tegen van alle leeftijden.

In de Tai Chi klas wordt op een heel zachte en rustige manier gewerkt aan het soepel maken van uw gewrichten en het sterker maken van de spieren. Door de vaste volgorde van de bewegingen aan te leren bent u ook bezig met het zogenaamd bewegend mediteren. Na verloop van tijd zult u merken dat er een bepaalde rust (lichamelijk en geestelijk) uitgaat van deze bewegingen. In China wordt deze vorm van bewegen al eeuwen beoefend en is de positieve invloed op de gezondheid al lang bewezen.

Als TCA (Tai Chi Academie) klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgd en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Wij heten u van harte welkom op 18 september om u in een gratis introductie van ongeveer 2 uur kennis te laten maken met Tai Chi. Uiteraard kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Met groeten,

Willem van Engelen      Tel. 06 18 28 90 28
Marga Schutter             Tel. 06 33 00 23 30