Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WEERT | Demonstratie en introductie

1 oktober 2017 @ 10:00 - 12:00

Op ZONDAG 1 OKTOBER wordt er in gymzaal Molenveld, Regulierenstraat 3 in Weert een introductie les gehouden, om u kennis te laten maken met Tai Chi, een Chinese bewegingskunst. Zaal open om 09:45, aanvang 10:30 uur.

Deze bewegingskunst kan door iedereen beoefend kan worden, ongeacht leeftijd, medische achtergrond. In onze klassen komt u mensen tegen van alle leeftijden.

In de Tai Chi klas wordt op een heel zachte en rustige manier gewerkt aan het soepel maken van uw gewrichten en het sterker maken van de spieren. Door de vaste volgorde van de bewegingen aan te leren bent u ook bezig met het zogenaamd bewegend mediteren. Na verloop van tijd zult u merken dat er een bepaalde rust (lichamelijk en geestelijk) uitgaat van deze bewegingen. In China wordt deze vorm van bewegen al eeuwen beoefend en is de positieve invloed op de gezondheid al lang bewezen.

Als TCA (Tai Chi Academie) klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgd en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Wij heten u van harte welkom op 18 september om u in een gratis introductie van ongeveer 2 uur kennis te laten maken met Tai Chi. Uiteraard kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Met groeten,

Willem van Engelen      Tel. 06 18 28 90 28
Marga Schutter             Tel. 06 33 00 23 30

Gegevens

Datum:
1 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

TCA Geldrop-Mierlo
Telefoon:
06-18289028
E-mail:
taichi-vragen@taichi-weert.nl;webmaster@taichi-weert.nl
Website:
www.TaiChi-Weert.nl

Locatie

WEERT Gymzaal Molenveld
Regulierenstraat 3
Weert, 6006 AJ Nederland
+ Google Maps