2.2 WAT DOEN WIJ

KLASSEN

Onze academie onderwijst een systeem dat zeer effectief is voor het begrijpen van de fundamenten van Tai Chi. In een korte tijd profiteren beginners al snel van deze Tai Chi vorm. 

Na de opwarmoefeningen lopen we de set. De set wordt in stilte gelopen waardoor u het bewegend mediteren zult ervaren. Dit is een geweldige manier om de dagelijkse stress en zorgen opzij te zetten. Vervolgens wordt gewerkt aan verschillende onderdelen van de “set”. Niet alleen om je die eigen te maken maar ook om de lichamelijke en geestelijke voordelen ervan te ervaren.

De set bestaat uit 108 bewegingen die in een vaste volgorde in een heel rustig tempo wordt gelopen. De bewegingen op zich hebben een grote positieve invloed. Zowel op de fysieke als de geestelijke gesteldheid van de mens. Het hersteld of behoudt de balans tussen lichaam en geest. Dit is voor elk mens erg belangrijk, zeker in deze tijden vol stress en haast.

INTENSIVES, WORKSHOPS en INTRODUCTIELESSEN

Naast de nieuwe beginnerslessen en de doorgaande lessen is TCA ook regelmatig actief met zogenaamde Intensives en Workshops. Onze leden zetten zich ook vrijwillig in om iedereen kennis te laten maken met Tai Chi tijdens speciale introductielessen. Iedereen is van harte welkom om deze geheel vrijblijvend te bezoeken. Lees meer over intensives en workshops en bekijk de toekomstige activiteiten in evenementen (lijst weergave) of agenda (kalender weergave).

volgende pagina

Voor meer informatie klik hier rechtstreeks door naar onze TAI CHI pagina.