GELDROP – Demonstratie en introductieles

Er is weer gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met Tai Chi en een proefles te volgen op donderdag 20 okt. Aanvang 19.30 u. Adres: Gymzaal Eenbes Basisschool St.JozefPapenvoort 10, 5663 AH Geldrop

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer en door die te beoefenen worden uw spieren en gewrichten weer soepel en sterk. De bewegingen worden op een rustige en prettige manier aangeleerd.Uit medisch onderzoek is gebleken dat het beoefenen van Tai Chi een grote positieve invloed heeft op de dagelijkse bezigheden, zowel fysiek (denk aan traplopen, wandelen en het dragen van lasten) als mentaal. Door regelmatig Tai Chi oefeningen te doen verbetert uw balans, coördinatie en concentratie. (minder valpartijen).

Als klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgt en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Uiteraard kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Willem van Engelen, instructeur T. 06 18 28 90 28
Marga Schutter instructeur T. 06 33 00 23 30
Marij Wetemans instructeur T. 06 41 08 40 50
Roy Hoyer ass.instructeur T. 06 53 84 37 22