Categorie archief: 2018

GELDROP | Demonstratie en introductie avond

Tai Chi, een Chinese bewegingskunst die voor iedereen goed is .Er is weer gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en een proefles te volgen op donderdag 1 november 2018. Aanvang 19.30u in de gymzaal van Eenbes Basisschool St.Jozef, ingang linksom via Diepe Vaart 2a Geldrop.

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer en door die te beoefenen worden uw spieren en gewrichten weer soepel en sterk. De bewegingen worden op een rustige en prettige manier aangeleerd.

Uit medisch onderzoek is gebleken dat het beoefenen van Tai Chi een grote positieve invloed heeft op de dagelijkse bezigheden, zowel fysiek (denk aan traplopen, wandelen en het dragen van lasten) als mentaal. Door regelmatig Tai Chi oefeningen te doen verbetert uw balans, coördinatie en concentratie. (minder valpartijen)

Als klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgd en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Uiteraard  kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Met hartelijke groeten,

Willem van Engelen       Tel. 06 18 28 90 28
Marga Schutter              Tel. 06 33 00 23 30
Marij Wetemans             Tel. 06 41 08 40 50

POLEN | 2-daagse TAI CHI workshop

AANMELDEN voor deelname kan door het invullen van het ONLINE registratie formulier :
http://taichimoy.pl/28-29-kwietnia-2018-r-warsztat-tai-chi-w-lodzi/.
Scroll de webpagina verder naar beneden om deze zichtbaar te maken !