Categorie archief: 2016

Workshop MICHAEL ROSS

International Association of Tai Chi and Lok Hup Academies (IATLA)
presents International Tai Chi Workshop Led by international instructor  Michael Ross.
22 – 25 october 2016

Location: Strabrechtcollege, Grote Bos 2, 5666AX Geldrop
Accommodation: With members if possible/available or arrange your own accommodation
Meals: Lunches included
Cost for members ¬†of any IATLA Academie : ‚ā¨ 40/day, ( ‚ā¨180 5 days )
Cost for other non-members ¬† : ‚ā¨ 50/day. ( ‚ā¨230 5days )
Program:  Sat. Sun. Mon. Tues:  10.00 to 17.00,  Wed. 10.00 to16.00 pm

Number of participants: 50 maximum
Registration :Before Oct. 1st. https://1drv.ms/xs/s!Ake21DlZiiYDhQiyXQc_IZhONkHN
Fill in registration form and return by mail to: willemvanengelen@hotmail.com
Contact : Tel: +31618289028 or +31492534187

Workshop PATRICK LEUNG

Patrick komt dit najaar met zijn vrouw naar Europa en is bereid om dan een intensive te doen. Deze vindt plaats op za 24/9 en zo 25/9.  Klik hier voor meer info en de flyer (PDF) van deze workshop.

Patrick Leung heeft in de jaren ’80 direct en nauw samengewerkt en getraind met Master Moy en Patrick¬†is degene die de club in Thornhill/Toronto overnam toen Ben Chung in 2015 verhuisde naar de andere kant van Canada.

De instructie van Patrick wordt als zeer  interessant, prettig, veelzijdig ervaren en geeft veel nieuwe inzichten. Hij is iemand die geleidelijk aan weer wat originele elementen terug wil brengen in de Tai Chi en de LokHup vorm.

 

Demonstratie en introductie GELDROP

Op DONDERDAG 29 SEPTEMBER wordt er in gymzaal van basisschool St.Jozef, Papenvoort 10 in Geldrop een introductie avond gehouden, om u kennis te laten maken met Tai Chi, een Chinese bewegingskunst. Zaal open om 19:00, aanvang 19:30 ingang via Diepe Vaart 2a

Deze bewegingskunst kan door iedereen beoefend kan worden, ongeacht leeftijd, medische achtergrond. In onze klassen komt u mensen tegen van alle leeftijden.

In de Tai Chi klas wordt op een heel zachte en rustige manier gewerkt aan het soepel maken van uw gewrichten en het sterker maken van de spieren. Door de vaste volgorde van de bewegingen aan te leren bent u ook bezig met het zogenaamd bewegend mediteren. Na verloop van tijd zult u merken dat er een bepaalde rust (lichamelijk en geestelijk) uitgaat van deze bewegingen. In China wordt deze vorm van bewegen al eeuwen beoefend en is de positieve invloed op de gezondheid al lang bewezen.

Als TCA (Tai Chi Academie) klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgd en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Wij heten u van harte welkom op 29 september om u in een gratis introductie van ongeveer 2 uur kennis te laten maken met Tai Chi. Uiteraard kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Met groeten,

Willem van Engelen      Tel. 06 18 28 90 28
Marga Schutter             Tel. 06 33 00 23 30