Categorie archief: 2014

GELDROP – Demonstratie en introductieles

Er is weer gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met Tai Chi en een proefles te volgen op donderdag 20 okt. Aanvang 19.30 u. Adres: Gymzaal Eenbes Basisschool St.JozefPapenvoort 10, 5663 AH Geldrop

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer en door die te beoefenen worden uw spieren en gewrichten weer soepel en sterk. De bewegingen worden op een rustige en prettige manier aangeleerd.Uit medisch onderzoek is gebleken dat het beoefenen van Tai Chi een grote positieve invloed heeft op de dagelijkse bezigheden, zowel fysiek (denk aan traplopen, wandelen en het dragen van lasten) als mentaal. Door regelmatig Tai Chi oefeningen te doen verbetert uw balans, coƶrdinatie en concentratie. (minder valpartijen).

Als klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgt en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Uiteraard kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Willem van Engelen, instructeur T. 06 18 28 90 28
Marga Schutter instructeur T. 06 33 00 23 30
Marij Wetemans instructeur T. 06 41 08 40 50
Roy Hoyer ass.instructeur T. 06 53 84 37 22

CORONAVIRUS UPDATE

Naar aanleiding van aanvullende maatregelen van de overheid in verband met de wereldwijde COVID-19 pandemie, zijn alle geplande workshops in afwachting van een nieuwe planning, nadat de wereldwijde COVID-19 pandemie voorbij is.

Op dit moment weten wij nog niet welke (inter)nationele workshops plaats kunnen vinden, geheel niet doorgaan of op een later moment worden ingehaald. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit bekendmaken.

Wij hopen op begrip voor deze situatie.

GELDROP | Demonstratie en introductie avond

Tai Chi, een Chinese bewegingskunst die voor iedereen goed is .Er is weer gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en een proefles te volgen op donderdag 21 sept 2017. Aanvang 19.30u in de gymzaal vanĀ Eenbes Basisschool St.Jozef, ingang linksom via Diepe Vaart 2aĀ Geldrop.

In de Tai Chi klas wordt op een heel zachte en rustige manier gewerkt aan het soepel maken van uw gewrichten en het sterker maken van de spieren. Door de vaste volgorde van de bewegingen aan te leren bent u ook bezig met het zogenaamd bewegend mediteren. Na verloop van tijd Ā zult u merken dat er een bepaalde rust Ā (lichamelijk en geestelijk) uitgaat van deze bewegingen. In China wordt deze vorm van bewegen al eeuwen beoefend en is de positieve invloed op de gezondheid al lang bewezen.

Als klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgd en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

UiteraardĀ  kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Met hartelijke groeten,

Willem van EngelenĀ Ā Ā Ā Ā  Tel. 06 18 28 90 28
Marga Schutter Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Tel. 06 33 00 23 30