Auteursarchief: admin

GELDROP – Demonstratie en introductieles

Er is weer gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met Tai Chi en een proefles te volgen op donderdag 20 okt. Aanvang 19.30 u. Adres: Gymzaal Eenbes Basisschool St.JozefPapenvoort 10, 5663 AH Geldrop

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer en door die te beoefenen worden uw spieren en gewrichten weer soepel en sterk. De bewegingen worden op een rustige en prettige manier aangeleerd.Uit medisch onderzoek is gebleken dat het beoefenen van Tai Chi een grote positieve invloed heeft op de dagelijkse bezigheden, zowel fysiek (denk aan traplopen, wandelen en het dragen van lasten) als mentaal. Door regelmatig Tai Chi oefeningen te doen verbetert uw balans, coördinatie en concentratie. (minder valpartijen).

Als klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgt en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Uiteraard kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Willem van Engelen, instructeur T. 06 18 28 90 28
Marga Schutter instructeur T. 06 33 00 23 30
Marij Wetemans instructeur T. 06 41 08 40 50
Roy Hoyer ass.instructeur T. 06 53 84 37 22

CORONAVIRUS UPDATE

Naar aanleiding van aanvullende maatregelen van de overheid in verband met de wereldwijde COVID-19 pandemie, zijn alle geplande workshops in afwachting van een nieuwe planning, nadat de wereldwijde COVID-19 pandemie voorbij is.

Op dit moment weten wij nog niet welke (inter)nationele workshops plaats kunnen vinden, geheel niet doorgaan of op een later moment worden ingehaald. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit bekendmaken.

Wij hopen op begrip voor deze situatie.

IATLA workshops schema 2020 & COVID-19

Naar aanleiding van aanvullende maatregelen van de overheid in verband met de wereldwijde COVID-19 pandemie, zijn alle geplande workshops in afwachting van een nieuwe planning, nadat de wereldwijde COVID-19 pandemie voorbij is.

Op dit moment weten wij nog niet welke (inter)nationele workshops kunnen plaatsvinden, geheel niet doorgaan of op een later moment worden ingehaald. Zodra er meer nieuws bekend is, zullen wij dit bekendmaken.

Wij hopen op begrip voor deze situatie.

VOLGEND OVERZICHT IS ONDER VOORBEHOUD :

14-15-16 mei¬† :¬† SCHOTLAND ‚Äď Angus Tai Chi Academy¬†¬†
Informatie over deze 3-daagse workshop TAI CHI onder leiding van Richard Williams volgt !  

22-23 mei : NEDERLAND –¬†Lao Tse Tai Chi Academie
Informatie over deze 2-daagse workshop TAI CHI onder leiding van Richard Williams volgt !  

27-28-19 juni¬†: POLEN¬† –¬†PoznaŇĄskie Stowarzyszenie TaiChi
Informatie over deze 3-daagse workshop TAI CHI Sword onder leiding van Ben Chung volgt !  

2-3-4-5 juli : POLEN –¬†Lodz Academie
Informatie over deze 4-daagse workshop TAI CHI onder leiding van Ben Chung volgt !  

sept-okt : POLEN –¬†Wroclaw Tai Chi Academie
Informatie over deze 2-daagse workshop TAI CHI onder leiding van Antoine Dave volgt ! 

GELDROP | Demonstratie en introductie avond

Tai Chi, een Chinese bewegingskunst die voor iedereen goed is .Er is weer gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en een proefles te volgen op donderdag 1 november 2018. Aanvang 19.30u in de gymzaal van Eenbes Basisschool St.Jozef, ingang linksom via Diepe Vaart 2a Geldrop.

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer en door die te beoefenen worden uw spieren en gewrichten weer soepel en sterk. De bewegingen worden op een rustige en prettige manier aangeleerd.

Uit medisch onderzoek is gebleken dat het beoefenen van Tai Chi een grote positieve invloed heeft op de dagelijkse bezigheden, zowel fysiek (denk aan traplopen, wandelen en het dragen van lasten) als mentaal. Door regelmatig Tai Chi oefeningen te doen verbetert uw balans, coördinatie en concentratie. (minder valpartijen)

Als klas zijn wij aangesloten bij het IATLA, een internationale organisatie die workshops verzorgd en borg staat voor de opleiding en kwaliteit van de instructeurs. Deze organisatie werkt met haar instructeurs op een non-profit basis, dat wil zeggen dat alle instructeurs vrijwilligers zijn.

Uiteraard  kunt u zelf mee doen, de sfeer is ontspannen terwijl u actief bezig bent. Speciale kleding is niet vereist, niet te strak natuurlijk. Sportschoenen worden aanbevolen. De introductie wordt verzorgd door instructeurs die al jaren ervaring hebben in het beoefenen en instrueren van Tai Chi.

Met hartelijke groeten,

Willem van Engelen       Tel. 06 18 28 90 28
Marga Schutter              Tel. 06 33 00 23 30
Marij Wetemans             Tel. 06 41 08 40 50

POLEN | 2-daagse TAI CHI workshop

AANMELDEN voor deelname kan door het invullen van het ONLINE registratie formulier :
http://taichimoy.pl/28-29-kwietnia-2018-r-warsztat-tai-chi-w-lodzi/.
Scroll de webpagina verder naar beneden om deze zichtbaar te maken !

GELDROP | International Tai Chi Workshop + Medical Program

The International Association of Tai Chi and Lok Hup Academies
present International TaiChi Workshop led by international instructor Michael Ross

On October 14, 15, 16, 17 and 18  2017 in Geldrop, The Netherlands

With a special program on Monday oct. 16 including the workshop
‚ÄúAnatomy of the movements and body positioning‚Ä̬†led by a medical doctor

For more information and registration click here